Riso festékek

Ri-softRCare, a pigmentálás azonnal könnyebben megy!

Hogy megkönnyítsük a munkáját, orvosokkal és kutató szakemberekkel kidolgoztuk a Ri-softRCare "előkezelő és utóápoló termékeket, speciálisan permanent make-up-hoz".

Ri-softRCare "előkezelő és utóápoló termékek, speciálisan permanent make-up-hoz".

Nem lenne tökéletes, ha elfelejthetnénk a kellemetlen festék kimosódást?

Valahányszor beavatkozunk a bőr természetes flórájába, például smink lemosással, fertőtlenítéssel vagy érzéstelenítők használatával, a reakció a vérkeringés fokozódása és a bőr metabolizmusának felborulása. Ennek az eredménye, hogy a nyirokkeringés illetve az ödéma mértéke fokozódik, és mindezt már a pigmentálás tényleges megkezdése előtt provokáljuk. Ez persze a színek kimosódásához vezet, amiért vendégünknek sikertelen munkával kell szembesülnie.

riso festék

De ezen már most rögtön változtathat!

Valamennyi Ri-softRCare termék úgy lett kifejlesztve, hogy lépésről lépésre a legkíméletesebb munkát készítse elő vagy éppen zárja le a sminktetoválás során. Elkerülhetjük a szükségtelen festékkimosódást, így vendége tökéletesen lezárt pórusokkal kezdheti a bőrápolást. Teljes ápoló rendszer. Az első olyan pigment, amit még orvosa is szívesen ajánlana.

Az elmúlt évtizedben rendkívül gyorsan nőtt az allergiás és érzékeny bőrű vendégek száma. Még ma sem kockázatmentes a sminktetováló pigmentek használata.

Nem megfelelő minőségű pigmentekkel allergiát, nem kívánt színelváltozást okozhatunk, rákkeltő anyagokat juttathatunk a bőr alá.

Ezeket az eredményeket számos újságban, médiában is megjelentették már. Sokan félnek az allergiától, ezért a nők egy része inkább nem csináltat sminktetoválást.

Valójában ezek a vendégek nap mint nap irritálják a bőrüket a dekorkozmetikumok és sminktermékek használatával, több mérgező anyagot adva ezzel a szervezetüknek mint egy egyszeri és biztonságos sminktetoválás.

riso

A Ri-softRColors színek sohasem változtatják meg az árnyalatukat vörösre vagy kékre!

A Ri-softRColors pigmentek sohasem változtatják meg a színüket!

Permanent Make-up veszélyek nélkül!

riso teszt

Ri-softRProfi Colors és Ri-softRColors Sensitive allergiás és hypersensitive bőrű vendégeknek is.

Ri-softRProfi Colors

Azt kérdezi, mi az új benne?

A Ri-softRProfi Colors 50%-al több pigmentet tartalmaz, mint a Ri-softRColors Sensitive!

Használatának előnyei:

  •     sokkal jobb eredmény
  •     rövidebb a pigmentálás ideje
  •     kevesebb utómunka
  •     nagyobb bevétel
  •     elégedett vendégek

 

riso makeup

 

Ri-softRProfiColors, a legjobb pigment amivel valaha is dolgozott!

  •     Végre megmarad a szemkontúr vonala!
  •     Végre természetesek a szájkontúrok!
  •     Szájkontúr satírral 45 perc alatt kész!
  •     Természetes szemöldök szálak, amiről mindig is álmodott!

A Ri-softRColors pigmentek a DERMATESTR "Sehr Gut" minősítésével rendelkeznek.

A Riso filozófia a színek vonatkozásában, a biztonság mindenek felett.

A pigmentek színe, kiemelkedő minősége a legfontosabb kritérium a boldog és elégedett vendég megszerzéséhez. Ezért a Riso legfontosabb feladata, hogy lehetővé tegye Önnek az olyan munkát, amivel 100%-ig elégedett. A Ri-softRColors pigmentek a legtisztább "high-quality" természetes eredetű pigmentek, rendkívül magas pigmenttartalommal, előre kikeverve, gyönyörű árnyalatokban.

Gisela Ritter

"Személyes garanciát vállalok a Riso pigmentek biztonságos használatáért!"

sminktetováló festék

Ez a 3 igazolás és bevizsgálási eredmény bizonyítja a Ri-softRColors pigmentek valós összetételét. Az Ön biztonságának érdekében ezek az igazolások garantálják, hogy nem tartalmaznak a pigmentek rákkeltő AZO anyagokat. Az eredményeket embereken végzett kísérletekkel, tesztekkel igazolták.

engedély