Hyaluronic kezelés

Hyaluronisavas kezelés, feltöltés

Mi is az a hyaluronsav?

A korszerű és biztonságos, felszívódó ráncfeltöltő készítmények alkotóeleme, mely nagy mennyiségben fordul elő a bőrben, jelentős összetevője a bőr kötőszöveteinek. Nagy szerepet játszik a bőr hidratáltságában, mivel a hyaluronsav molekula óriási vízmegkötő képességgel rendelkezik, magához vonzza és megköti a folyadékot.

A hyaluronsav koncentrációja az életkor előrehaladtával csökken, megindul a bőr öregedési folyamata, melynek jele többek között a ráncok kialakulása, a rugalmatlan, tónustalan bőr. A hyaluronsav nagy előnye, hogy szövetazonos komponensű, nem tartalmaz toxinokat, így nem okoz szöveti érzékenységet. Idővel teljes mértékben lebomlik, felszívódik.

A kezelés sokszor ismételhető, ill. korrigálható. A svájci Laboratoires Teoxane kíváló minőségű, hyaluronsav alapú TEOSYALŽ feltöltő és revitalizáló gélek tervezésére, fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Hatékony

A TEOSYALŽ töltőanyagok a Magyarországon forgalomban lévő töltőanyagok közül a legmagasabb hyaluronsav koncentrációval (25mg/g). rendelkeznek, így hatékony és tartós eredményt biztosítanak.

Biztonságos

A hyaluronsav tartalmú TEOSYAL töltőanyagok biológiai fermentációval készülnek, azaz nem állati eredetűek, így a készítmények beadása előtt nincs szükség allergiatesztre.

A nagyon tiszta, igen alacsony proteintartalmú (kevesebb mint 8ľg) TEOSYAL készítmények, bakteriális endotoxin tartalma kevesebb mint 0.2EU/g(EU:endotoxin unit), így a rendkívül nagy tisztaságú töltőanyag használatakor minimális az allergiás reakció előfordulása.

Hosszantartó

A 7 különböző viszkozitású, térhálos szerkezetű TEOSYAL töltőanyagok hosszantartó hatást eredményeznek (9-12 hónap). A TEOSYAL készítmények különleges összetételének köszönhetően ötvözik a viszkozitást és a rugalmasságot, a tökéletes, természetes hatást.

A tartós hatás érdekében a TEOSYAL töltőanyagok térhálós szerkezetűek. A molekulák sűrű és szorosan kötődő hálót alkotnak, a hydroxil-gyökök általi lebomlás sebessége jelentősen csökken.