Várom szíves észrevételét!

VendégkönyvKlaudia

VOLTAM MÁR PÁR KOZMETIKUSNÁL, DE ARATÓ ILDIKÓ MINDEGYIKŐJÜKET FELÜLMÚLJA. ALAPOS, TÖKÉLETES MUNKÁT VÉGEZ. TESTI ÉS LELKI FELÜDÜLÉST JELENT SZÁMOMRA, AHÁNYSZOR CSAK KEZELÉSEN VESZEK RÉSZT. IGAZÁN ELMONDHATÓ, HOGY KIMAGASLÓ SZAKMAI FELKÉSZÜLTSÉG TÁRSUL A KIFINOMULT ELEGANCIÁVAL. A LEGMODERNEBB GÉPEK ÉS KEZELÉSI MÓDOK SEGÍTENEK SZÉPÜLÉSÜNKBEN. ÖRÜLÖK, HOGY A SORS HOZZÁ SODORT. MINDENKINEK AJÁNLOM, AKI SZERETNE EGY IGÉNYES, MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁST KAPNI EGY NAGYON KEDVES, MUNKÁJÁT SZERETŐ KOZMETIKUSTÓL.

Szabina

Köszönöm az egyedülállóan magas szintű szakértelmed, mindig precíz és kiváló minőségű munkád. Melyet állandóan magas színvonalon, kellemes környezetben és higiéniában végzel. Köszönet a smink tetoválásokért amik mestermunkák és szimplán hogy te vagy nekünk NŐKNEK :-)

Veronika

Szerencsés vagyok, hogy már fiatalon kozmetikusomnak tudhattam Arató Ildikót. Egyedülálló szakértelmében és precíz munkájában soha sem csalódtam. Épp ezekért, és számos pozitív személyes tulajdonsága miatt a sminktetoválásomat is vele készíttettem, amivel - az önteltség határain belül -azóta sem tudok betelni. :) Az arcom karakteréhez illeszkedő, tekintetemnek természetes hangsúlyt adó mestermunkát kaptam ismét, pedig azt hittem az esküvői sminkemet semmi sem múlhatja felül. Nagyon köszönöm a sok jótanácsot, kényeztetést, az évek óta állandóan kiváló minőségű munkát, melyet a folyamatos és magas szintű szakmai továbbképzésekkel minden vendéged örömére tovább tökéletesítesz!

Erika

Köszönöm a kezeléseket, melyet nagy szakértelmü kozmetikustól kaptam. Nagyon hálás vagyok a tanácsokért, amiket otthonra adott és a kiváló minőségü krémekért. Egyike Pécs legjobb kozmetikájának. Udvarias, preciz, kiemelkedően magas szinvonalú.

Kinga

Szemhéjtetováláson voltam,az eredmény lenyűgöz.Köszönöm a precíz munkát,a tökéletes higiéniát,a hasznos tanácsokat és a kellemes légkört!! Jöhet a száj tetoválása!! Köszönöm!!::))

Szénásy Zsuzsa

Köszönöm a krémeket:) egy nap alatt rengeteget javult a bőröm!:))